Tervetuloa!

Heippa ja tervetuloa mun blogiin!

Vihdoin olen täällä, varmaan vuoden pohtimisen ja säätämisen jälkeen… Ihanat wordpressin teemat ja ulkoasu saivat mut “ylipuhuttua” ja jatkuvasti bloggaaminen on ollut mielessä.

Täällä siis Erika, 22v tuleva opiskelija (tästä pian lisää!!) Turusta. Olen uinut lähes koko elämäni kilpaa ja vieläkin jaksan päivittäin hypätä altaaseen ja panostaa urheiluun. Varmasti blogissakin painottuu liikunnallinen ja terveellinen elämäntapa unohtamatta ystäviä ja hauskanpitoa.

 

Blogin nimi ei tullut helpolla. Ei todellakaan. Pyörittelin mielessäni erilaisia ideoita ja mieleni muuttui valehtelematta kymmeniä kertoja. Lopulta ihmettelin itsekin omaa epäröintiäni, koska Aamu-uinnilla oli ollut mielessäni jo pitkään, mutta jostain syystä en aluksi kelpuuttanut sitä suoralta kädeltä. Se kuvaa kuitenkin lopulta aina omaa intohimoani urheilun saralla, mutta samalla antaa rauhaisan kuvan esimerkiksi aamuisesta pulahduksesta mökkirannassa. Vaikka me ollaan avopuolison kanssa tosi meneviä ihmisiä, välillä pitää muistaa pysähtyä, edes hetkeksi.

New Image

Toivottavasti pystyn tarjoamaan kivoja hetkiä just sulle kuvien ja höpöttelyn äärellä! Löydät mun blogin myös Bloglovin’ :ista, joten käykääpä seuraamassa sielläkin.

Palataan asiaan taas pian. Ihanaa Juhannusta kaikille!

ERIKA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s