Juhannus 2018

Heippa taas!

Näinkin menevässä elämäntyylissä, kun mitä meidän taloudessa tykätään ylläpitää, Juhannuksen kolme vapaapäivää tuntuivat ihanan pitkiltä ja rentouttavilta. Harvoin on aikaa oikeasti levätä ja viettää aikaa vilkuilematta kellosta seuraavia menoja. Lauantai oli mulle Juhannuksen kohokohta, koska vietettiin lähes koko päivä mökillä ja touhuttiin perheen kanssa just niitä juttuja, mitä mökillä “kuuluukin”.

Suoristettu

Joskus on hyvä istahtaa hetkeksi alas ja nauttia…

Grilli oli päivän aikana kuumana kahdesti, mölkkymestaria ratkottiin yhteensä neljässä tiukassa matsissa (tuloksista ei mun osalta jäänyt paljon kerrottavaa…), pelailtiin pallopelejä isoveljen lasten kanssa ja illalla varmistin vielä kykyni saunan lämmityksessä ja sainkin ansiokkaasti liekit leimuamaan vain yhtä tulitikkua käyttäen!

 

 

Meren rannassa rauhoittuminen on ehdottomasti helpompaa kuin kaupungissa ja tämä päivä tuli epäilemättä tarpeeseen. Illalla saunottiin ja uitiin, sekä nautittiin pitkään puukiukaan pehmeistä löylyistä. Sitä ehtii välillä ihan unohtaa, kuinka ihanat löylyt mökkisauna tarjoaakaan ja nyt päätimmekin panostaa siihen, että kävisimme siellä useammin. Matkaa mökille ei kuitenkaan ole ylivoimaisen paljon – vaikka mielessä olisikin vain päivän päätteeksi saunominen. Ja voi miten nopeasti uni tulikaan, kun pääsi saunan jälkeen kotiin peiton alle!

Suoristetttu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aika leppoisissa merkeissä kului tämä Juhannus, koska ensi viikolla kauhotaan mestaruuksista SM-altaassa. Tärkeintä oli viettää aikaa perheen kesken…

Kivaa alkavaa viikkoa sulle, kuluu se sitten töissä tai lomaillen!

ERIKA

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s