SAIN OPISKELUPAIKAN!

Heii!

Mä olen niin fiiliksissä tulevasta syksystä. Oon kolme vuotta etsinyt itseäni ja hakenut opiskelemaan – eri aloille, joista mahdollisesti olisin kiinnostunut. Siinä sivussa oon tehnyt töitä ja treenannut sekä suorittanut joitain opintopisteitä Turun avoimessa yliopistossa. Tänä vuonna mä tiesin mitkä alat mua kiinnostaa ja minne aion hakea kevään yhteishaussa ensisijaisesti.
Ja mä sain opiskelupaikan!

Turun AMK:n Taideakatemiassa voi opiskella medianomin koulutusohjelmassa mainonnan suunnittelijaksi. Lisäksi hain kasvatustieteiden koulutukseen, koska sekin ala kiinnostaa ja perusopintoja suorittaessani totesin, että tämäkin olisi mun juttu. Myös luokanopettejan koulutus oli hakukohteena ja sinne olisin päässyt heittämällä sisään, mutta olin asettanut medianomin ylemmäksi hakukohteeksi.

Pääsin siis sisään medianomin koulutukseen ensimmäisellä yrityksellä ja vielä tosi hyvillä pisteillä! Kasvatustiede jäi myös tosi lähelle opiskelupaikkaa, mutta olen supertyytyväinen medianomin koulutuksen paikkaan ja lähden innolla opiskelemaan syksyllä. Taideakatemia on Turussa arvostettu ja opiskelupaikkoja ei ilmeisesti ole helppoa saada. Jos paikka suodaan, niin moni ei siitä myöskään luovu.

Opiskelupaikka

Tietenkin moni asia mietityttää; onko alalla tulevaisuudessa riittävästi töitä? Koulutetaanko medianomeja liikaa “trendikkäälle” alalle? Olisiko yliopisto ja kasvatusala sittenkin ollut parempi vaihtoehto? En kuitenkaan usko, että kadun tätä ratkaisua ja alaa voi halutessaan vaihtaa myöhemminkin. Ennakkoluulottomasti ja täynnä intoa otan siis tämän paikan vastaan!

Vappu
Opiskelukaupunkina Turku on kyllä aika jees!

Onnea myös muille opiskelupaikan saaneille ja tsemppiä niille, joilla on edessä välivuosi. Mulle kolme välivuotta ovat olleet tosi kasvattavia ja antoisia. Niihin on vain osattava suhtautua oikein ja uskaltaa ottaa riskejä sekä astua ulos omalta mukavuusalueeltaan. Välivuosi voi tarjota enemmän kun osaisi edes uskoa!

“Life begins when you step out of your comfort zone”

Vielä mainitsen tästä blogin kirjoittamisesta. Yksi syy kirjoittamiseen on juurikin saamani opiskelupaikka. Tahdon kehittää itseäni kaikilla osa-alueilla ja onhan tämä kaiken lisäksi mukavaa puuhaa 🙂

Terkuin onnellinen tuleva opiskelija

ERIKA

One thought on “SAIN OPISKELUPAIKAN!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s