Inspiraatio

Moikka!

Mun oli pakko pästä näyttämään teille juttuja, joihin mä olen ihastunut viime aikoina. Aivan ihania juttuja, joten mennään suoraan asiaan!

Treasure map Turku

1

2

Käytiin Turussa Forum korttelissa sijaitsevassa PUF design Marketissa, jonka kassalta löytyi ihania Turun “aarrekarttoja”. Tässä kartassa on mm. sympaattisia kahviloita sekä vierailemisen arvoisia kauppoja, ravintoloita sekä museoita. Osa paikoista olivat myös mulle turkulaisena vieraita, mutta ehdottomasti laitetaan to go -listalle. Tän kartan ilme oli vaan niin suloinen, että se veti mua puoleensa, vaikka monet kohteista ovatkin tuttuja.

Varför Paris, vi har ju Åbo -kangaskassi

Voin rehellisesti sanoa, että tämä kassi on ollut mun hankintalistalla jo kauemmin kuin edes muistan! Nyt eksyttyämme tähän ihanaan design shoppiin kotiutin kassin 18 euron hintaan miettimättä sen kauempaa. Turku on ihana kaupunki ja ruotsin kieli kruunaa tämän kassin ulkoasun. Mä itse tykkään ruotsin kielestä, vaikka se ei multa lähdekään lonkalta kovin sujuvasti, kun sitä tarvittaisiin. Ehkä sekin vielä joskus muuttuu… (Huom. tämä ei ole lupaus :D)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Varför Paris vi har ju Åbo?” Näin kysyi ruotsalainen lehdistö vuonna 1964 taideteollisen muotoilijan Timo Sarpanevan Juniper-malliston ilmestyttyä. Iittalalle suunnitelluista lasituotteista tunnettu Sarpaneva oli yksi turkulaisen vaatetustehdas Kestilän freelancesuunnittelijoita 1960-luvulla.

(lähde: Uuden muotoilun yhdistys)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kassin ekologisuus on tietysti plussaa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Annika Välimäen tyylikäs kalenteri/muistio vuodelle 2019

8

9

Kirjakaupasta löytyi samaiselta suunnittelijalta myös ihania tarroja liimattavaksi kalenterin sivuille piristämään ilmettä. Olen aivan myyty, enkä malta odottaa vuodenvaihdetta, jolloin saan vihdoin ottaa tämän käyttöön.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mulla ei ole tällä hetkellä paperista kalenteria, vaan olen käyttänyt ahkerasti puhelimen kalenteria, joka itseasiassa on osoittautunut tosi toimivaksi vaihtoehdoksi. Nyt kuitenkin halusin takaisin paperiversioon, koska syksyllä opintojen alkaessa menot näkyvät siinä selkeämmin. Lisäksi halusin juuri tämän Annika Välimäen kalenterin, koska aukeaman vasemmalta sivulta löytyy viikonpäivät ja oikealta sivulta löytyy tilaa mm. to do -listalle sekä omille mahtaville ideoille. Ennen Välimäen ihanaan 2019 kalenteriin siirtymistä käytän vielä loppuvuoden tätä 2018 -kalenteria jonka sain omaksi yllätyksekseni kirjakaupasta 0,8 euron hintaan, vaikka ale-lapussa lukikin 9,9 euroa…

Aloe vera -kasvi ja sisustusjulisteet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Julisteet olen hankkinut jo aikoja sitten Deseniolta ja laittanut Ikean kehyksiin. Ne sopivat mielestäni kivasti keittiön “tiiliseinää” vasten. Ystäväpariskuntamme, joka kyläili luonamme jonkin aikaa sitten, toi tuliaisena Aloe veran, joka nyt koristaa keittiötä pienen vitriinin päällä julisteiden seurana. Tuo kohta keittiöstä iskee mun silmään ja on kyllä aivan lemppari. Ja voi miten suloisessa paperipussissa tämä kasvi onkaan!

12

Postaus on toteutettu mun omien suosikkien perusteella, eikä siihen liity yhteistyötä minkään tahojen kanssa. Pienistä asioista sitä voikaan ihminen olla onnellinen ❤

Inspiroitunein terveisin

ERIKA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s