Kaksi ihmistä

“When the roots are deep, there’s no reason to fear the wind”

Heippa! Saimme lauantaina todistaa, kun kaksi toisilleen sopivinta ihmistä saivat toisensa – myös virallisesti paperilla. Hääjuhla oli lämminhenkinen ja vihkiminen tapahtui vain noin 100 metrin päässä juhlatilasta, ulkona vihertävien puiden katveessa. Turhia hienouksia ei ollut vaan virallinen osuus suoritettiin alle varttitunnissa, jonka jälkeen siirryttiin ruokailemaan sekä illan edetessä muihin ohjelmanumeroihin. Mielestäni toteutus oli erittäin hyvä vaihtoehto tavalliselle kirkossa vihkimiselle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

muokattu

Mun mekko löytyi “vahingossa” Kokkolan reissulla reilu viikko sitten… Seuraavassa postauksessa enemmän tästä visiitistä. En ehkä olisi ostanut mekkoa ilman, että avopuolisoni olisi iskenyt silmiään siihen. Minun osaltani se ei ollut ehkä rakkautta ensisilmäyksellä, mutta vakuuttelujen jälkeen viimeistään juhliin valmistautuessani valinta varmistui oikeaksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hiukset laitettiin työkaverin toimesta ja olin kyllä enemmän kuin tyytyväinen valmiiseen kampaukseen. Kiitos vielä superisti Riia, jos luet tätä!

suoristettu

tummennetu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

muokattu1

Onnellisuus on tarttuvaa, enkä itsekään välttynyt onnenkyyneleiltä hääseremonian aikana. Lisäksi avopuolisoni sai kunnian toimia sulhasen bestmanina ja ylpeänä sain seistä hänen rinnallaan illan ajan.

Jalat edelleen kipeänä ja univelkaisena jatkan toipumista tanssintäyteisestä illasta ja yöstä. Häitä ei voi kyllä koskaan juhlia liikaa ❤

Rakkain terveisin

Erika

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s