Kolmas koti Kokkolassa

Hei! Kuten viime postauksessa kerroin, käytiin Kokkolassa pari viikkoa sitten. Jos oman asunnon lisäksi omien vanhempieni koti Turussa on edelleen minulle toinen koti, niin Kokkolan anoppila on vähintäänkin sitten se kolmas ♥

Vietettiin aivan ihanat 4 päivää nähden sukulaisia ja ystäviä, niin Kokkolassa, kuin myös ajomatkoilla molempiin suuntiin. Pysähdyksiä tuli mm. Vaasaan ja Seinäjoelle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Löydätkö ylläolevasta kuvasta auringonlaskusta nautiskelevan mieheni…?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Trullevi on merestä noussut n. 5 km pitkä ja kapea niemenkärki. Trullevissa sijaitsevat Vasikkasaaren leirikeskus, Kokkolan Ladun omistama Rastimaja sekä kalasatama, jossa on lintutorni, nuotiopaikka, veneenlaskupaikka ja käymälä. Alueen kahdella uimarannalla on infotaulut, pukukopit, käymälät ja jätehuolto. Valkohiedan uimarannalla on lisäksi laavu, Punakallioilta löytyy nuotiopaikka”

Ylläolevan meille kertoi Kokkolan kapungin nettisivut ja on kyllä ehdottomasti vierailemisen arvoinen paikka… Trullevin nokassa kannattaa käydä ainakin ihailemassa auringonlaskua kesäiltaisin. Ihan uskomattoman hieno ja rauhoittava merenrantamaisema, lukuunottamatta satunnaisesti paikalle osuvia äänekkäitä ja mopoilevia teinilaumoja, jotka joskus hieman häiritsevät tunnelmaa 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sahassa ollaan käyty kesäisin Kokkolan reissuilla. Tuo pieni ja kodikas kahvila oli tänä kesänä siirretty ulos telttarakennukseen kyseisen alueen kaavoitusten aiheuttamien erimielisyyksien vuoksi. Kaupunkilaiset olivat jopa keränneet nimiä adressiin, jotta Sahan toiminta voisi jatkua normaalisti. Ja mikä parasta, tunnelma kyseisessä telttakahvilassa oli taas kerran hyvin miellyttävä – Sahan kohtaamista vastoinkäymisistä huolimatta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Neljään päivään mahtui mm. saunomista ja uimista, niin maauimalassa kuin meressä (molempien lämpötila oli huvittavasti sama: 25 astetta), vesiskootterilla ajelua, terassin rakentamista, kirjojen lukemista, mökkeilyä, ystävien tapaamista, yöelämää ja savukalaa. Yllättävän paljon mulla kulki kamera mukana ja lisää ihania kuvia olisi vieläkin ollut jaettavaksi teidän kanssanne! Tässä kuitenkin ne otokset, jotka halusin ainakin varmasti päästä julkaisemaan.

Aurinkoisin terveisin

Erika

One thought on “Kolmas koti Kokkolassa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s