Tuuli hiuksillaan

Hei!

Täällä mä olen taas. Kaupungin äänet jäivät taakse viime viikonloppuna, kun vietimme pari päivää avopuolisoni kanssa vanhempieni mökillä. Saunottiin illalla ja heti perään aamulla (mökillä se on varmaan ihan ookoo), syötiin äidin savustamaa lohta ja mikä parasta – veneiltiin!

Koko kesän olen halunnut päästä veneilemään ja nauttimaan tuulen tuiverruksesta. Voitte tarkistaa allaolevasta kuvasta, että täyttyivätkö toiveet… En tarvitse huvipuistojen kieputtimia tai keikuttimia, enkä oikeastaan enää edes kaipaa niitä. En myöskään halua hypätä maauimalan 10m korkeasta hyppytornista. Merellä puhaltava tuuli, ristiaallokko ja 50 hevosvoimaa omaava perämoottori riittävät aivan hyvin tekemään iloiseksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nämä maisemat rauhoittavat mieltä ja olosta tulee rentoutuneen lisäksi jopa laiska! 😀 Onneksi mökillä on ihan okei ottaa rennosti ja laiskotella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yksi mökillä vietetty yö, stressitön ympäristö, kaksi karvaista kaveria, meren läsnäolo, sekä vanhempien tarjoama täysi ylläpito auttavat kyllä kummasti akkujen lataamisessa. Kiitos siis heille huolenpidosta ❤

Lähtölaskenta opiskeluun on jo alkanut, kaksi viikkoa jäljellä!

Erika

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s