Hifi & Habitare 2018

Istuin viime sunnuntaina Hifimessuilla erilaisissa kuunteluhuoneissa. Musiikki soi erilaisista kaiuttimista ja muista vempaimista. Olo oli vähintäänkin huvittava istuessani tuoliriveissä musiikkiharrastajien keskellä.

Innostuin Taipuu -merkkisistä kaiuttimista. Hinta oli “vain” 35000 euron kieppeillä. Visuaalinen ilme oli kuitenkin hieno ja sekös on mainonnan suunnittelun opiskelijalle tärkeää! Lisäksi musiikki kuulosti kohtuullisen miellyttävältä. Annoin mielessäni pisteet brändin onnistuneesta ilmeestä, koska monet muut logot näyttivät esim. automerkeiltä tai eivät muuten vaan iskeneet silmään.

Hifi ei ehkä ollut niinkään minun maailmani, vaikka yleisesti nautinkin laadukkaasta musiikintoistosta. En vaan ymmärrä noista laitteista sitä vertaa, että jaksaisin kiinnostua tekniikasta. Suuntasin Habitare -messujen puolelle ja siellä tunsin olevani enemmän omalla alueellani. Aivan ihania juttuja löytyi joka nurkan takaa!

Mokasin kuitenkin yhdessä asiassa. En ymmärrä miten saatoin lähteä Habitare -messuille ilman kameraa… Uskomatonta! Voin lisätä tähän muutamat kuvat, joita räpsin puhelimella.

design

ruokapöytä_edited

hyllykkö

papershop

kattaus

Ja paremmalla kuvanlaadulla ostosten pariin. Habitaren puolella ei loppujen lopuksi ollut kauheasti ostettavaa, mutta sisustuspuoli täydensi kivasti ostoskoria.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
S’well termospullo lupaa pitää kylmän kylmänä 24h ja kuuman kuumana 12h / messuhinta 35€

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En ole koskaan tilannut mitään lehteä, mutta kerta se on ensimmäinenkin. Deko -lehden 24kk tilaus maksoi messutarjouksena 125 euroa. Mutta miksi ihmeessä ostaisin Deko -lehden? Käyttäisin siihen yli satasen? Opiskelen alaa, jossa visuaalisuus on tärkeää ja se näkyy kaikkialla. Sisustus on täynnä ideoita, kauniita ratkaisuja ja inspiraatiota. Lisäksi jossain vaiheessa, viimeistään opintojen jälkeen päästyäni työelämään, oman kodin ostaminen on ajankohtaista. Haluan siinä vaiheessa tietää minkälaiset ratkaisut miellyttävät omaa silmää.

Lisäksi kahden vuoden tilauksen tehneet saivat lahjaksi Finlaysonin ihania keittiöpyyhkeitä, kaksi laadukasta (ja vegaanista) suihkusaippuaa, Victorinoxin keittiöveitsen, kaksi tiskirättiä, kangaskassin (ei kuvissa, kuosi oli muuten IHANA!) sekä heijastinkassin. Yhteensä näiden arvo nousee jo yllättävän lähelle lehtitilauksen hintaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Papershopin pisteeltä ostamani muistikirja (22,9 €), jonka sai nyt messutarjouksen ansiosta vähän alta parinkympin. Kannet olivat aivan ihanat, vaalean beiget ja pellavaa muistuttavat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kun et osaa päättää, osta molemmat! Puukuosinen termospullo on loistava, koska siihen mahtuu tarvittaessa jopa lounas. Hintaa oli siis molemmilla 35€/kpl, mutta messujen ollessa lopuillaan, saatoin saada pienen extra-alennuksen pähkäillessäni mieluisinta vaihtoehtoa… 😉
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Meillä on ollut keittiössä aiemmin puinen, klassinen “haitari” viiniteline, jonka maalasimme valkoiseksi. Nyt löysimme Ceestashopin pisteeltä tämän 12 pullon telineen messuhintaan n. 28€. Lisää tyylikkyyttä keittiöön!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Samaiselta pisteeltä lähti testiin simppeli pullonsulkija 4€ hintaan.

Voin paljastaa… Kaikenlaiset juomapullot, termosmukit, vihot ja erilaiset kalenterit sekä muistikirjat ovat heikkouteni. Samalla voin julkisesti todeta, että enää minun ei tarvitse niitä hetkeen ostaa, koska taas kaapit täyttyivät hieman lisää…

Tämä oli ensimmäinen kertani Habitare-messuilla ja voin kyllä ehdottomasti suositella myös muille. Mukana oli kodin ja puutarhan alan osaajia, mutta myös sisustusta. Jokaiselle löytyy siis varmasti jotakin. Erityisesti design-huonekalut iskivät silmääni mutta budjettini olisi ylittynyt moninkertaisesti, jos olisin alkanut tekemään kauppaa ihailemistani pöydistä. Ehkä joskus myöhemmin saan vielä sellaisen omakseni…

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille!

-Erika

One thought on “Hifi & Habitare 2018

  1. Upeita juttuja. Meidän termospullo ei pidä 24 tuntia, vaan vähemmän. Meidän kikka lämmittää pullo ensin kuumalla vedellä, sen jälkeen kiehuvaa vettä sisään, antaa sen hetkellä siellä, sitten vasta kahvi sinne ja kas kahvi pysyy tosi kuumana kauan. Vanha kansan kikka!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s