Uusi kotiapulainen

Moikka!

Koulu on pitänyt kiireisenä ja samaan aikaan sairastelut veivät voimani. Ei ollenkaan hyvä yhdistelmä ja siitä syystä blogin puolella onkin ollut pari viikkoa hieman hiljaisempaa. Mutta nyt kerron teille yhdestä tyypistä.

Saanko esitellä….?

Uusi perheenjäsenemme Bruno!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No ei nyt ihan uusi,  mutta kuitenkin. Ostimme jo jonkin aikaa sitten talouteemme robotti-imurin. Tämä ei ole malleista mikään hienoin tai kallein, mutta on silti osoittautunut käteväksi kotiapulaiseksi meidän kaksiossamme. Ostimme kyseisen Roomban Verkkokauppa.comista ja tarjouksen myötä saimme sen juuri hieman alta kahdensadan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Osa malleista on hienompia ja niistä on parempia ominaisuuksia, kuten kartan piirtäminen asunnosta ja sen mukaan kulkeminen. Osan voi ymmärtääkseni jopa käynnistää mobiilisovelluksen ansiosta kun on itse poissa kotoa. Tässä sellaisia ominaisuuksia ei ole, emmekä oikeastaan edes kaipaa niitä. Mielestäni tämä on meidän asuntoomme juuri riittävä. Akku kestää muistaakseni noin tunnin ja sen jälkeen se telakoituu itsestään lataukseen. Säiliö, johon pöly ja roskat kerääntyvät, on tyhjennettävä tietysti käytön jälkeen.

Laite sai nimekseen Bruno ja hän majailee nykyään sohvan takana nurkassa. Pakko sanoa, että on kyllä näppärä vehje! Olen ottanut tavaksi tehdä muita kotitöitä samaan aikaan kun Bruno suhaa kämpässämme edestakaisin. Silloin on tuplasti tehokkaampi olo, kun imurointi ja muut hommat hoituvat samaan aikaan!

Jos joku pohtii robotti-imurin hankkimista, niin suosittelen lämpimästi, varsinkin jos imurointi ei kuulu suosikkihommiin kotona. Jos asunnossa on paljon korkeanukkaisia mattoja tai isoja kynnyksiä, täytyy ehkä hieman pohtia vaihtoehtoja. Saahan imurin toki nostettua kynnyksen yli, mutta matot voivat aiheuttaa päänvaivaa.

Nyt avaan Netflixin ja lämmitän mukillisen äidin marjamehua. Sillä on parantava vaikutus. Eilen jätin luennon väliin, koska kurkku oli herätessä superkipeä. Tänään meillä on onneksi etäpäivä ja sen tiimoilta pitääkin vielä suunnitella hieman esseen kirjoittamista. Yhteen palaveriin olen tänään menossa koululle, mutta se on onneksi puolikuntoisena helppo nakki verrattuna pitkiin luentoihin! Kuullaan taas pian!

– Erika

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s