Spotify – vuosi 2018

Heippa!

Vuotta on jäljellä enää muutama viikko ja Spotify kerää aina joulukuun aikana pienen koosteen siitä, minkälaista musiikkia just sä olet kuluneen vuoden aikana kuunnellut.
Jos et ole vielä kurkannut omaasi, niin mee ihmeessä osoitteeseen spotifywrapped.com ja kirjaudu omalla Spotify -tunnuksellasi, niin näät oman yhteenvetosi.

2018spotify

Kurkataan nyt minkälaista musiikkia mä olen suosinut!

minuutit
Kuuntelin musiikkia yhteensä 20 758 minuuttia eli vajaat 346 tuntia. Kuvittelin, että luku olisi ollut suurempikin, mutta olen käyttänyt monesti myös avopuolison tunnuksia jos hän on ollut kirjautuneena. Hän sen sijaan kuuntelee yleensä vain omilla tunnuksillaan. Se vaikuttaa tilastoihin todellisuudessa aika paljonkin.

Suosikkiartisti
Suosikkiartisti ei tullut yllätyksenä. Haloo Helsinki on pitänyt rimaa korkealla jo pitkään ja ilokseni olen löytänyt heiltä viime aikoina vielä itsellenikin uutta kuunneltavaa.

top100
Top 100 -listaa koristaa Ed Sheeranin kuva ja onhan ensi kesän tulevaa keikkaa aika paljon fiilisteltykin jo etukäteen!

Mun lista
Ylläoleva “Sinun listasi” oli hauska, koska tästä huomaa hyvin sen, että töissä tulee soiteltua jos jonkinmoista musiikkia. Esimerkiksi Jari Sillanpään Karnevaali ei ole ehkä niinkään sitä ominta musiikkia, mutta kohderyhmälähtöisesti biisejä on valittava välillä myös muualta kuin omista suosikeista. Sen sijaan Jason Mrazin Have it all oli yksi kesän iloisimmista rallatuksista ja sitä tuli kuunneltua paljon. Myös tältä listalta löytyvät Ed Sheeran ja Haloo Helsinki, joiden lisäksi mm. John Mayerilta löytyy useita hyviä biisejä.

Kesän 2018 ehdoton hyvän mielen suosikkibiisi!

Teräslinnut on yksi mun uusimmista löydöistä Haloo Helsingiltä ja siitä on tullut lyhyessä ajassa jopa yksi suosikeista. Tässä biisissä puhutaan aika tärkeistä asioista.

Tältä näytti mun vuosi 2018 Spotifyn silmin. Ei löytynyt suuria yllätyksiä lukuunottamatta kuunneltuja minuutteja, joita pitäisi olla enemmän. Miltä sun vuosikatsaus näytti? Oliko yllätyksiä vai ennalta arvattavia juttuja?

– Erika

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s