Vuoden Mainostorstai

Heippa ja ihanaa viikonloppua!

Osallistuin eilen opiskelukavereideni kanssa ensimmäiseen oman alamme tapahtumaan, ja voin sanoa, että oli kyllä siistiä olla mukana! Paikalla oli suuri joukko alan osaajia ja pääsimme kurkistelemaan mainosmaailman meininkiä.

Logomossa järjestettiin Vuoden Mainostorstai, joka on siis mainosalan seminaari, gaala sekä kilpailu. Seminaari järjestettiin päivällä ja siihen voi ostaa lipun erikseen, kun taas illan gaalaan myytävät illalliskortit olivat hieman arvokkaampia. Siksi jätimme gaalan väliin ja osallistuimme pelkkään seminaariin. Yhtään seminaaria vähättelemättä – se antoi paljon ajateltavaa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mainostorstain seminaarissa esiintyi neljä erittäin mielenkiintoista ja inspiroivaa puhujaa. Mainittakoon heistä esimerkiksi Perttu Pölönen (s.1995), joka puhui tulevaisuuden epävarmuudesta ja siitä, miten siihen tulisi suhtautua. Sen lisäksi Varustelekan perustaja Valtteri Lindholm kertoi siitä, miten Varustelekasta on oikeastaan tullut Varusteleka.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Varsinkin Perttu Pölönen yllätti kuulijat. Kaveri on vielä tosi nuori, mutta iästään huolimatta äärimmäisen fiksun oloinen kaveri! Jos joskus saatte mahdollisuuden osallistua hänen luennolleen, niin suosittelen kyllä ihan jokaiselle. Pölönen on myös keksinyt sävelkellon, josta voitte lukea lisää esimerkiksi Wikipediasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mainittakoon vielä, että taas huomattiin, kuinka erilaisiin tapahtumiin kannattaa lähteä mukaan ja vielä avoimin mielin. Olimme jo narikkajonossa lähdössä kotiin, kun keskustelimme siitä, kuinka helppoa tai vaikeaa verkostoituminen tämän kaltaisessa tapahtumassa voi olla.
Ensimmäisen vuoden opiskelijoina koimmekin sen aika haastavaksi… Edessämme seissyt mies kuuli keskustelumme ja alkoi jutella kanssamme. Lähdimme lopulta jonosta käyntikortin ja työtarjouksen kera – nauraen sille, kuinka huvittava tilanne itsessään oli.

Tarinan opetus: You never know. Aina kannattaa lähteä liikkeelle avoimin mielin. Aina.

Kiitos #vuodenmainostorstai, ehkä näemme myös ensi vuonna!

-Erika

2 thoughts on “Vuoden Mainostorstai

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s