Pulahdin Aurajokeen

Moi!

Mä ylitin itseni kaksi viikkoa sitten. Tein jotain, mitä mun ei alunperin pitänyt tehdä ja olin jopa sanonut ääneen, etten lähde mukaan…

Copy of Turku14
Copyright © Turun Avantouimarit ry. Kuvaaja/Fotograf/Photographer: Xavier De La Huerta

…Osallistuin nimittäin avantouinnin SM-kisoihin!

Kun mua lähestyttiin asian tiimoilta niin, että viestijoukkue tarvitsee mukaan vähintään yhden naisen, en voinut enää kieltäytyä. Ehdin käydä ennen kisoja kaksi kertaa avannossa ja itseluottamus ei todellakaan ollut pilvissä.

Lajina oli 4x25m rintauintiviesti.
Kisan alku oli helppo, koska adrenaliinin vuoksi kylmyys ei tuntunut juurikaan pahalta. Puolessa matkassa aloin kuitenkin tuntea jäätävän kylmyyden, ja kun vihdoin sain itseni ylös joesta, olin hetken aivan kuutamolla. Tuntui, etten pystynyt ajattelemaan selkeästi ja jäätävä olo lävisti koko vartalon.

DSC_0184
Copyright © Turun Avantouimarit ry. Kuvaaja/Fotograf/Photographer: Xavier De La Huerta

Mutta mehän lähdettiin voittamaan, koska mikäs sen hienompaa, kuin singahtaa suoraan lajin huipulle! SM-kultamitali kaulassa alkoi vihdoin hymyilyttää, mutta rehellisesti sanottuna en kyllä pystynyt nauttimaan itse uimisesta.

Kylmyyden sieto olisi ehkä ollut hieman parempaa, jos avantokäyntejä olisi saanut hieman useampia ennen kilpailuja. Jos joskus vielä löydän itseni näistä kisoista, niin aion kyllä valmistautua hieman paremmin.

Itse avantokäynneistä nautin, ja olemme käyneet monesti Uittamolla, sekä Littoisissa Villa Järvelällä uimassa ja saunomassa. En ole kuitenkaan uinut matkaa, vaan pulahtanut pikaisesti ja saunonut kunnolla uimisen lomassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näihin kultamitalitunnelmiin on kyllä kiva palata. Ja ainakin voi sanoa, että on kokeillut tätäkin lajia!

Avantoterveisin, Erika

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s