“Miten sä voit olla noin tehokas?”

Heissan!

Täällä ollaan taas pitkästä aikaa. En ole ehtinyt antaa aikaa blogille kuluneen kuukauden aikana lähes yhtään. To do listat ovat pursuilleet ja hommaa on riittänyt varsinkin koulun puolella. Sen lisäksi, että kursseja on ollut samanaikaisesti useita, olen ollut mukana vielä yhdessä nettisivuprojektissa ja tehnyt töissä vuoroja hieman tavallista enemmän. Tuosta projektista voisin kirjoitella tänne vielä myöhemmin lisää, kunhan sivu saadaan julkaistua.

Mulla on myös koko tän kuukauden ajan ollut ongelmia jalkojen kanssa ja niiden kuntoutus on nyt menossa. Huomaa kyllä, että isojen lihasten tulehdustilat vaikuttavat aika kokonaisvaltaisesti kroppaan ja hyvinvointiin.

Olen yrittänyt silti nauttia kevään tulosta ja parvekkeella tarkeneekin päivisin jo paistatella auringossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä yllä näkyvä ruukku on Granitista ja ajattelin käydä hakemassa siihen kesäksi jonkun ihanuuden parveketta koristamaan.
Granitista löysin myös 6kpl setin lasisia pillejä ja niiden pesemiseen tarkoitetun pilliharjan. Meillä pillejä kuluu jonkin verran, joten tämä oli hyvä ostos kestävään suuntaan. No more plastic.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Käsinkirjoitettu To-do list on mulle tosi hyvä työkalu omien tekemättömien hommien hoitamiseen ja se on ollut kevään ajan kovassa käytössä. Kun kirjoittaa ylös kaikki palautettavat kouluhommat ja muut deadlinet, on kivaa huomata kuinka asiat hoituvat yksitellen ja saa taas yliviivata yhden rivin. Se on muutenkin hyvä tapa olla kärryillä niistä jutuista, jotka ovat vielä rästissä. Mulle tämä on ehkä motivoivin tapa saada asioita tehtyä.

Toinen toimiva juttu on kahden minuutin sääntö. Jos mieleen tulee jokin asia, jonka hoitamiseen menee korkeintaan kaksi minuuttia, se tulee tehdä heti. Silloin asiat eivät jää niin helposti roikkumaan. Olen yrittänyt ottaa tätä enenevissä määrin omaan tekemiseeni, mutta vielä on parannettavaa. Suosittelen kokeilemaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mun tän kevään yllätysherkku on tuore ananas!
En ole ennen oikein välittänyt ananaksesta, mutta nyt ihastuin ensimmäistä kertaa sen raikkauteen. Ananas toimii myös hyvin mun kestosuosikin,viinirypäleiden, seurana naposteltavaksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kevät on tunnetusti kiireistä aikaa, mutta onneksi valoisammat päivät ja auringonsäteet tuovat vihdoin lisää virtaa. To-do list on koulujuttujen osalta jo voiton puolella ja pikkuhiljaa pystyy jo rentoutumaan.

Aurinkoista kesän odotusta!

-Erika

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s