Mun uusi kamera

Heippa!

Erinäisten sattumien kautta mulla ei ole ollut kameraa käytössä hetkeen, joka on myös johtanut pieneen lomailuun blogin puolella. Kuvat ovat kuitenkin hyvin oleellinen osa mun blogia ja täydentävät tekstiä kivasti.

Pohdin eri ratkaisuja kameran suhteen, ja nyt osui sattumalta silmään niin hyvä tarjous, että päätin lopulta päivittää kalustoa. Täällä siis Olympus Pen E-PL9:n onnellinen omistaja. Ja vitsit miten esteettinen ja tyylikäs ilme tällä kameralla onkaan! Olen muutenkin tykännyt kovasti Olympuksen käyttöjärjestelmästä ja ominaisuuksista, joten siksi oli tällä kertaa helppo valinta pysytellä tutussa ja turvallisessa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mukana paketissa oli 14-42mm pannukakkubjektiivi ja ihanin juttu oli ehdottomasti valkoista nahkaa oleva kantoremmi, joka tuo kameran ulkonäköön kauniin loppusilauksen. Lisäksi kaupan päälle tuli 45mm f/1.8 vakiopolttovälin objektiivi, joka soveltuu erityisesti muotokuvaukseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen jo pidempään pohtinut kunnon järjestelmäkameran hankkimista ja siksi meinasin jättää tämän tarjouksen käyttämättä. Opintoihini kuuluu valokuvauksen ja kuvankäsittelyn kurssi, jonka puitteissa harjoittelimme kameran manuaaliasetusten käyttämistä. Tulin kuitenkin siihen lopputulokseen, että vielä ei ollut sen aika. Tämä ihanuus tulee kuitenkin varmasti nyt kovaan käyttöön.

-Erika

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s