“Vahingossa” uuteen työpaikkaan

Heippa!

Huh, mikä kesä.

Ihanaa kirjoitella blogiin vähän pidemmän tauon jälkeen. Kesään mahtui taas niin paljon juttuja, että on mennyt hetki totutellessa uusiin kuvioihin.

 

Outo viesti oudossa paikassa

Sain kesällä yhteydenoton LinkedInissä, vaikka en ole käyttänyt sitä kovin aktiivisesti. Lopulta tuo viesti johti lounastreffeihin ja pian uuteen työpaikkaan.

Sen seurauksena tein elokuussa kahta työtä ja uuteen työhön orientoituessa kalenteri on ollut tosi piukassa.
Olen siis nykyään töissä IT-konsulttifirmassa Identiossa, ja mun työnimike on copywriter/sisällöntuottaja. Työ on hyvin pitkälti kirjoittamista, mikä on ihanaa, koska haluan kehittyä siinä koko ajan ja mahdollisesti tehdä sitä myös tulevaisuudessa.

Mun työnkuvaan kuuluu mm. podcastien sisältöjen muuttamista tekstimuotoon ja niiden julkaiseminen Idention blogissa. Sen lisäksi olen kirjoittanut podcastien kuvauksia ja pohtinut nettisivujen sisältöä.

Tulevaisuudessa mukaan saattaa mahtua myös enemmän muita vastuualueita myyvistä teksteistä ja markkinointiviestinnästä sosiaalisen median sisällöntuotantoon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vastaako työ sitä mitä opiskelen?

Mainonnan suunnittelun opinnot tähtäävät ensisijaisesti mainosalalle ja spesifimmin mainostoimistossa työskentelyyn. Koen kuitenkin, että tässä vaiheessa kaikki kirjoittaminen kehittää, ja on arvokasta saada kokemusta erilaisista töistä.

Saan tehdä töitä joustavasti ja mulla on oikeasti sellainen fiilis, että mun tekemisestä ja hyvinvoinnista välitetään. Pääsen harjoittelemaan erilaisten tekstien kirjoittamista rakentavassa ympäristössä ja käyttämään myös jonkin verran Adoben ohjelmia. Tällä hetkellä en siis voisi toivoa parempaa työtilannetta.

Kirjoitin myös Idention blogiin mun fiiliksiä ja kerroin, mitkä piirteet olen kokenut huvittavina IT-alalla.

Käy kurkkaamassa postaus tästä linkistä.

Kivaa viikonloppua!

– Erika

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s